Contactgegevens

Dominique Franquet
dominique@doula.be
0497 288 930
Polderstraat 15- 2800 Mechelen

Workshops

Cursussen gegeven door Dominique

Pas zwanger

Proficiat! Een spannende periode komt eraan. Wat kan je allemaal verwachten? Welke keuzes heb je in de begeleiding van je zwangerschap en bevalling? Als vroedvrouw wil ik je hier graag bij helpen. Dit kan individueel of tijdens een workshop in groep bij CM. (zie www.cm.be/agenda).

Waterrelaxatie

In kleine groepjes van maximum 5 koppels wordt je in 4 lessen voorbereid op je bevalling. Deze sessies worden gegeven in een verwarmd privé zwembad telkens op een woensdagavond. Naast relaxatieoefeningen samen met je partner, leer je ook ademhalingsoefeningen die je nodig hebt bij het opvangen van de weeën. Je krijgt ook tips ivm houdingen tijdens je arbeid en massagetechnieken die je partner kan toepassen. Je bereidt je zo niet alleen voor op je bevalling, maar je geniet ook intens samen van jullie zwangerschap. Hiervoor schrijf je je best in vanaf 24 weken zwangerschap.

Voor meer info en inschrijven kan je mailen naar dominique@doula.be

Arbeid en bevallen (online)

Zowel individueel als in groep.
Voor individuele cursussen kan je me contacteren. Voor cursussen in groep kan je meer informatie vinden op onze facebook pagina.

Samenwerking met collega’s

Borstvoeding, Baby en kraamtijd, EHBO, Babymassage, Yoga (online)

Bezoek onze Facebook pagina voor meer informatie over deze workshops


Het Vroedvrouwen Team Mechelen is ontstaan om jullie een ruimer aanbod te bieden voor Mechelen en omgeving. Blijf op de hoogte van alle cursussen en workshops via onze website en Facebook pagina. Tijdens verlofperiodes kan je steeds op iemand van ons team rekenen. Zo dragen we ook het Good Practice Label dat staat voor kwaliteitsvolle zorg.

Bezoek onze website