Contactgegevens

Dominique Franquet
dominique@doula.be
0497 288 930
Hendrik Consciensestraat 46 bus 105- 2800 Mechelen

Praktijkadres: Keizerstraat 23- 2800 Mechelen

Workshops

Borstvoeding

Lijkt het geven van borstvoeding niet zo vanzelfsprekend? Kijk je er wat tegenop door vorige ervaringen van jezelf of andere mama’s?

Dominique bereidt jou als lactatiekundige graag voor op een zo positief mogelijke ervaring bij het geven van borstvoeding.

Het zijn dikwijls kleine tips die je helpen om de borstvoeding te doen slagen.

Voor individuele cursussen kan je me contacteren. Voor cursussen in groep kan je meer informatie vinden op onze facebook pagina.

Arbeid en bevallen

Praktische informatie voor zowel jou als je partner. We overlopen wat je kan verwachten van de eerste weeën tot de geboorte in het ziekenhuis of thuis.

Voor individuele cursussen kan je me contacteren. Voor cursussen in groep kan je meer informatie vinden op onze facebook pagina.

Samenwerking met collega’s

Borstvoeding, Baby en kraamtijd, EHBO, Babymassage, Yoga

Bezoek onze Facebook pagina voor meer informatie over deze workshops


Het Vroedvrouwen Team Mechelen is ontstaan om jullie een ruimer aanbod te bieden voor Mechelen en omgeving. Blijf op de hoogte van alle cursussen en workshops via onze website en Facebook pagina. Tijdens verlofperiodes kan je steeds op iemand van ons team rekenen. Zo dragen we ook het Good Practice Label dat staat voor kwaliteitsvolle zorg.

Bezoek onze website