Contactgegevens

Dominique Franquet
dominique@doula.be
0497 288 930
Hendrik Consciensestraat 46 bus 105- 2800 Mechelen

Praktijkadres: Keizerstraat 23- 2800 Mechelen

Prenatale zorg

Individuele zwangerschapsbegeleiding

Tijdens de zwangerschap kan de vroedvrouw je op verschillende manieren bijstaan. Ze neemt ruim tijd voor jou en geeft je de juiste informatie over het verdere verloop van je zwangerschap zodat je weet wat je kan verwachten. Ze geeft je ook praktische tips die je kunnen helpen bij kleine ongemakken. Kortom, je kan er met al je vragen en bezorgdheden terecht. Tijdens deze begeleiding kan je verschillende keuzes maken, zodat je deze unieke gebeurtenis bewust en op maat kunt beleven.
Wens je je in groep voor te bereiden op de komst van je kleine spruit? Dominique organiseert enkele interessante workshops voor (toekomstige) mama’s en papa’s.

Medische controles

Je vroedvrouw is opgeleid om een normale zwangerschap op te volgen, maar ze zal doorverwijzen bij complicaties. Ook voor de drie belangrijkste echo’s wordt er doorgestuurd naar de gynaecoloog. Zo is een samenwerking perfect mogelijk voor de prenatale consultaties. Meer en meer gynaecologen staan hier voor open. Wij werken vooral samen met de ziekenhuizen van Mechelen (St Maarten), Bonheiden (Imelda) en staan open voor andere opties.