Contactgegevens

Dominique Franquet
dominique@doula.be
0497 288 930
Polderstraat 15- 2800 Mechelen

Workshops

Cursussen gegeven door Dominique

Waterrelaxatie

In kleine groepjes van maximum 5 koppels wordt je in 4 lessen voorbereid op je bevalling. Deze sessies worden gegeven in een verwarmd privé zwembad telkens op een woensdagavond. Naast relaxatieoefeningen samen met je partner, leer je ook ademhalingsoefeningen die je nodig hebt bij het opvangen van de weeën. Je krijgt ook tips ivm houdingen tijdens je arbeid en massagetechnieken die je partner kan toepassen. Je bereidt je zo niet alleen voor op je bevalling, maar je geniet ook intens samen van jullie zwangerschap. Hiervoor schrijf je je best in vanaf 24 weken zwangerschap.

Borstvoeding

Voorbereidingsreeks bij CM: “Borstvoeding, goed voorbereid” : meer info zie CM-agenda

Voorbereidingsavond + opvolgnamiddag als je al borstvoeding geeft bij Huis van het Kind. Meer info: huisvanhetkind@mechelen.be

Rollebollebuik

In samenwerking met CM: “Om en rond zwangerschap”. Meer info zie CM-agenda

Voorbereiding op de bevalling

Individueel of in kleine groepjes bij Gezondheidscentrum Mechelen.

 

 

Samenwerking met collega’s


Het Vroedvrouwen Team Mechelen is ontstaan om jullie een ruimer aanbod te bieden voor Mechelen en omgeving. Blijf op de hoogte van alle cursussen en workshops via onze website en Facebook pagina. Tijdens verlofperiodes kan je steeds op iemand van ons team rekenen. Zo dragen we ook het Good Practice Label dat staat voor kwaliteitsvolle zorg.

Bezoek onze Facebook Pagina

Bezoek onze website